کشور چین جزو کشورهایی محسوب می شود که در ساختمان سازی بسیار سریع است. آنها توانسته اند برج های فوق العاده ای را بسازند. در این مقاله قصد داریم به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟ پاسخ دهیم.

کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟

قبل از اینکه به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟  پاسخ دهیم، باید بدانید در هند یک تیم 200 نفره یک ساختمان 10 طبقه را در کمتر از 48 ساعت ساختند. این شاهکار به عنوان سریع ترین ساختمان به همگان معرفی شد. این ساختمان نمای خاکستری و قرمز دارد و در ده کیلومتری چاندیگر قرار دارد.

بازسازی و دکوراسیون داخلی 

بهتر است بدانید یک شرکت ساختمانی بسیار معتبر در کشور چین توانسته است یک برج 57 طبقه را فقط در نوزده روز بسازد. لازم به ذکر است بدانید سه طبقه از ساختمان به صورت کامل در سه روز ساخته شده است. این ساختمان معروف دارای 800 آپارتمان می باشد و یک مکان برای 4 هزار نفر به شمار می رود. پیش از این قرار بر این بود این ساختمان  تنها در 220 طبقه ساخته شود. ولی در این مورد کمی نگرانی وجود داشت. به همین خاطر برنامه ساخت و ساز آن کاملا  تغییر کرد و این ساختمان با 57 طبقه ساخته شد. بهتر است بدانید ساخت و ساز این ساختمان باشکوه کاملا با محیط زیست سازگار می باشد.

سریع ترین سازه در کدام شهر ساخته شده است؟

در بخش قبل به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟ پاسخ دادیم. بهتر است بدانید مطالعات نشانگر این است که سریع ترین سازه در کشور هند ساخته شده است. پس از آن نخستین سازه که از پیش ساخته شده بود توسط گروهی از مهاجران که اهل انگلیس بودند از انگلیس به استرالیا منتقل شد. در اصطلاح آن را خانه قابل حمل می نامند. در سال 1901 تا 1910 شرکت های بسیار زیادی در آمریکا به فروش قطعات ساختمان های از پیش ساخته پرداختند. به دلیل اینکه خانه های از پیش ساخته شده نسبت به خانه های دیگر به نیروی کار اندکی احتیاج داشتند. پس از آن قیمت این خانه بسیار کم و مقرون به صرفه بود. در سال های 1945 تا 1950 بعد از جنگ جهانی دوم در بریتانیا بیشتر از 156000 خانه از نوع پیش ساخته ایجاد شد.

در پاسخ به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟ باید بدانید تعداد زیادی از خانه های پیش ساخته هنوز پابرجاست. پس از آن در آلمان نیز این نوع خانه ساخته شدند.

در ساخت سریع ترین سازه جهان از چه مصالحی استفاده شده است؟

ما در بخش قبل به صورت کامل به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟ پاسخ دادیم. در این بخش به مصالحی که در ساخت سریع ترین سازه جهان استفاده شده است، می پردازیم. از  مهم ترین مصالح می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از مصالحی که در ساخت این نوع ساختمان ها به کار رفته است شیشه های هوشمند می باشد. این نوع شیشه ها مات و شفاف هستند. یکی از مهم ترین ویژگی شیشه های هوشمند این است که در روز آنها کاملا شفاف هستند و می توانید از نور خورشید نهایت استفاده را ببرید. در شب این نوع شیشه ها مات هستند.
  • یکی دیگر از مصالحی که در ساخت سریع ترین ساختمان ها به کار رفته است، بتن رسانای نور می باشد.
  • در این گونه ساختمان ها از بلوک های سبک استفاده شده است. این بلوک ها از دانه های مخصوص و سیمان ایجاد شده است. بهتر است بدانید بلوک ها سبک و از مقاومت بسیار بالا برخوردار هستند. این نوع بلوک ها مقرون به صرفه هستند.

صفر تا صد بازسازی ساختمان اداری 

نام معمار و سازنده سریع ترین سازه جهان کیست؟

همانطور که در بخش های قبل به سوال کدام سازه در جهان در مدت زمان کمتری ساخته شده است؟  پاسخ دادیم باید بدانید معمار و سازنده سریع ترین سازه جهان شخصی به نام سوخبیر سینگ بادال می باشد. او قول داده بود که این ساختمان باشکوه را ظرف مدت 48 ساعت تکمیل کند. در دسامبر سال 2002، خانه ای توسط شخصی به نام Habitat for Humanity در شهرستان شلبی، آلاباما در 3 ساعت و 26 دقیقه و 34 ثانیه ساخته شد. آنها رکورد قبلی را کاملا شکستند. خانه سه خوابه و دو حمام داشت. این خانه جزو کوچک ترین سازه ها در آن زمان به شمار می رفت. پس از مدتی یک خانه درختی به نام Dom’Up ساخته شد، این خانه ساختار سنتی داشت. درختکار هلندی به نام برونو د گرون و معمار نیکلاس دورسل این خانه را اختراع کردند. خانه درختی کاملا نوآورانه و ظرف مدت چند ساعت طراحی شده بود.

سریع ترین سازه جهان به چه علتی در مدت زمان کم ساخته شده است؟

در این بخش قرار است به سوال سریع ترین سازه جهان به چه علتی در مدت زمان کم ساخته شده است؟پاسخ دهیم. به یاد داشته باشید سازندگان نیاز دارند که املاک آنها با سرعت بیشتری آماده شود. هر چه ساخت آن خانه بیشتر طول بکشد، کسب اجاره نیز به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. بدون این درآمد، آنها نمی توانند وام هایی را که از بانک گرفته اند، پس بدهند. بعد از این موضوع هر چه بازپرداخت وام بیشتر طول بکشد، بایستی سود بیشتری بپردازند. سریع ترین سازه نیز به علت اینکه مقاومت بالایی در برابر زلزله دارد در مدت زمان کم ساخته است. تاجری به نام هارپل سینگ که این پروژه را طراحی نمود ادعا کرد که این ساختمان بسیار خلاقانه و جذاب طراحی شده است. مهندسین این پروژه گفتند که کل ساختمان از پیش ساخته شده است. علاوه بر این قطعاتی مثل درها، کف، آبرسانی و اجزای سیم کشی نیز کاملا آماده بودند.

مقالات بیشتر: 

بازسازی ساختمان 

پیمانکاری ساختمان 

بازسازی اداری