
راهنمای انتخاب سبک کابینت آشپزخانه
انواع سبک کابینت آشپزخانه
انتخاب یکی از انواع سبک کابینت آشپزخانه چندان هم کار دشواری نیست، البته به شرط آنکه اطلاعات کافی درباره انواع سبک دکوراسیون آشپزخانه داشته باشید. این که کدام سبک کابینت آشپزخانه برای شما مناسب تر و کاربردی تر باشد و یا به طور کلی ایده آل ترین بازسازی و سبک کابینت چیست و اجرای آن چقدر هزینه بر است، برمیگردد به سلیقه، بودجه، متراژ و همچنین احساس ما نسبت به آن محیط!
طراحی و اجرای سبک کابینت آشپزخانه
از آنجا که آشپزخانه قلب خانه است و بیشترین امور ضروری در این بخش از خانه انجام می گردد، باید دارای محیطی دلچسب باشد چراکه اگر آن محیط به سبکی اجرا شود که مورد علاقه ما نباشد، مطمئناً دلمان را خواهد زد. در نتیجه توصیه می کنیم از روی چشم و همچشمی دکوراسیون آشپزخانه و سبک کابینت آشپزخانه خود را انتخاب نکنید بلکه علاقه و سلیقه خود را بشناسید و همچنین با در نظر گرفتن دو آیکن زیبایی و کاربردی بودن کابینت و شناخت سبک های متفاوت دکوراسیون داخلی آشپزخانه بتوانید رویای ذهنی خود را به حقیقت تبدیل نمایید. در ادامه همراه ما باشید تا انواع سبک های کابینت آشپزخانه را برایتان شرح دهیم.
توجه، توجه: از آنجا که کابینت آشپزخانه اصلی ترین عنصر در این قسمت می باشد، در نتیجه با هر سبکی اجرا گردد حس و حال همان سبک در آشپزخانه ایجاد می نمایند همچنین اگر فضای آشپزخانه مشرف به فضای پذیرایی باشد، آن قسمت از خانه را نیز تحت شعاع خود قرار می دهد. با این تفاسیر سبک جنس کابینت آشپزخانه خانه شما ممکن از روی سبک دکوراسیون کل منزل تاثیر داشته باشد.
اجرای کابینت به سبک مدرن
یکی از انواع سبک کابینت پر طرفدار، سبک مدرن است. سادگی و در این زیبایی کابینت های سبک مدرن در دکوراسیون خانه بسیار جلب توجه می کند. ویژگی کابینت سبک مردن داشتن خطوط صاف و منظم هستند و همچنین سطحی سیقلی و براق دارند. در کابینت های سبک مدرن می توان از یک رنگ یا چند رنگ مکمل استفاده نمود.
در طراحی کابینت مدرن از کابینت هایی با جنس هایگلاس، لمی گلاس و کابینت های ام دی اف با ورق های براق و ساده استفاده می نمایند.
سبک کابینت کلاسیک
از دیگر انواع سبک کابینت آشپزخانه پر طرفدار و گران قیمت می توان به سبک کلاسیک اشاره داشت. البته به این نکته توجه نمایید که انتخاب سبک کابینت با توجه به سبک معماری و دکوراسیون داخلی کلی منزل انجامک شود تا هارمونی و هماهنگی بیشتری میان فضاهای خانه به وجود آید. کابینت به سبک کلاسیک دارای طرح و تزیینات زیادی است و غالباً با ظاهری پر کار اجرا می گردد. کابینت ممبران و وکیوم، کابینتی است که به دلیل داشتن ابزار ها و پرکار بودن مناسب ترین نوع کابینت از نظر جنس برای آشپزخانه ای به سبک کلاسیک می باشد. علاوه بر آن متریال دیگری که می توان در سبک کابینت کلاسیک استفاده نمود کابینت تمام چوب، روکش چوب، رنگ پلی استر هستند که در مقایسه با کابینت ممبران و وکیوم از قیمت و کیفیت بالاتری برخوردارند. اما با این حال با وجود کابینت های ممبران و تکنولوژی های پیشرفته در صنعت کابینت باز هم اجرای کابینت به سبک کلاسیک جزو پر هزینه ترین اجرای کابینت دسته بندی خواهد شد.
آشپزخانه به سبک مینیمال
یکی دیگر از انواع سبک کابینت آشپزخانه پر طرفدار و مقرون به صرفه اجرای کابینت به سبک مینیمال می باشد. با اجرای کابینت به سبک مینیمال یعنی تصمیم گرفته ایم آشپزخانه ای ساده و خلوت و روشن داشته باشیم. در واقع دستگیره های پرکار و اکسسوری های شلوغ در این طرح جایی ندارد. از همین رو در خانه هایی با متراژ کم و آشپزخانه های کوچک از سبک مینیمال استقبال شده تا با ایجاد سادگی به بزرگ جلوه دادن فضا کمک شود.
سبک کابینت آشپزخانه شابی شیک
در این سبک از کابینت آشپزخانه از رنگ های پاستیلی و روشن استفاده می گردد و رنگ های تیره و متضاد در این سبک جایی ندارد. کابینت های چوبی و دارای نقش و نگار قدیمی از جمله مشخصات سبک شابی شیک می باشد و به کارگیری از در و پنجره های فلزی و چوبی با ظاهری قدیمی از دیگر مشخصه های این طرح کابینت می باشد. علاوه بر آن استفاده از لوازم دکوری آشپزخانه و اکسسوری های به سبک ویکتوریایی و سلطنتی نیز در سبک شابی شیک رایج است.
آشپزخانه به سبک صنعتی
در طراحی آشپزخانه به سبک صنعتی جایی برای رنگ ها وجود ندارد و اغلب از رنگ های طوسی و مشکی و متریال های مانند فلزات و چوب برای ساخت کابینت و قاب در و پنجره ها استفاده می نمایند. همچنین استفاده از دیوارهای آجری و اجرای لوله ها و تاسیسات به صورت رو کار در آشپزخانه ای به سبک صنعتی مرسوم است. قابل ذکر است که اجرای کابینت به سبک صنعتی می تواند بدون در و به صورت قفسه ای و یا یا قفسه هایی به همراه درب شیشه ای باشد.
سبک آشپزخانه نئو کلاسیک
سبک کابینت نئو کلاسیک یکی از انواع سبک کابینت پر طرفدار می باشد. چراکه به طور کلی سبک نئو کلاسیک نه مانند سبک مدرن، ساده و خلوت است و نه مانند سبک کلاسیک بسیار پر تجمل و پر زرق و برق می باشد. به عبارتی دیگر به سبک نئو کلاسیک، سبک کلاسیک مدرن نیز گفته می شود. کابینت های به سبک نئو کلاسیک معمولاً از جنس چوب و یا ممبران است، چراکه این دو جنس کابینت قابلیت ابزار زنی را دارند و دارای طرح و نقش هستند. در ادامه در وبسایت مهندس فرح زادی نمونه هایی از کابینت به سبک نئو کلاسیک را مشاهده می نمایید.
سبک کابینت آشپزخانه روستیک
همانطور که در مقاله انواع سبک دکوراسیون داخلی نیز گفته شد سبک روستیک از سبک های روستایی برگرفته شده است. اجرای سبک کابینت روستیک معمولاً به صورت تمام چوب، روکش چوب یا طرح چوب صورت می گیرد. این نوع سبک کابینت نیز در سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک نیز اجرا می گردد. تنها با اکسسوری ها و دکوری های آشپزخانه و دیوارهای بین کابینتی می توان رنگ و روی سبک آشپزخانه را رنگ و روی روستایی بخشید. لازم به ذکر است که این سبک مورد استقبال در خانه های ویلایی قرار گرفته است.
مقالات بیشتر:
آنچه برای قالب بندی استاندارد ساختمان بتنی نیاز است - گروه طرح و ساخت مهندس فرح زادی
۹ شهریور ۱۴۰۱[…] های چوبی هستند که بین اشخاص فعال در زمینه ساخت مبلمان، انواع سبک کابینت و ساختمان سازی بسیار محبوب هستند. ویژگی ها و کاربردهای […]